Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Okul Sporları Masa Tenisi Okullar arası Gençler İl Birinciliği Şampiyonası oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.
KATILIM YOĞUN OLDU
Muratlı Atatürk Spor Salonu’nda 9-10 Aralık tarihlerinde düzenlenen şampiyonaya katılım yoğun oldu. Müsabakalara Genç Erkeklerde 22 takım ve 88 sporcu, Genç Kızlarda ise 15 takım 60 Sporcu katılırken, Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi de müsabakalarda yer aldı.
TEBRİK ETTİLER
Müsabakalarda genç erkekler kategorisinde Tekirdağ Ebru Naim Fen Lisesi birinci, Şarköy Anadolu ve Teknik Lisesi ikinci, Tekirdağ Anadolu Lisesi üçüncü ve Çerkezköy Hacı Zümbül Anadolu Lisesi dördüncü olurken, genç kızlar kategorisinde de Şarköy Anadolu ve Teknik Lisesi birinci, Tekirdağ Anadolu Lisesi ikinci, Çerkezköy Hacı Zümbül Anadolu Lisesi üçüncü ve Çorlu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, müsabakalarda başarılı olan sporcuları tebrik ederken başarılarının devamını diledi.
HFZ İKİ TAKIM MÜCADELE VERDİ
Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Genç Kızlar Masa Tenisi Takımı’nda Ayşe Çakır, Dilek Güney ile Serdem Kılıç, Genç Erkekler Masa Tenisi Takımı’nda Aykut Gönül, Burak Erişmiş ile Yağız Kuntay Taş yer alıyor. Her iki takımın antrenörlüğünü ise okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Şinasi Dumrul üstleniyor.
Editör: TE Bilisim