Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Çerkezköy Belediyesi’nin, ortaklaşa hayata geçireceği Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulaması Projesi’nin 2. etap çalışmaları aralıksız devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ve teknik personel ile birlikte Atatürk Caddesi’nde yapılan çalışmaları inceledi.

“ÇERKEZKÖY ÇOK GÜZEL BİR MEYDANA KAVUŞACAK”

Yapılan çalışmalar hakkında teknik personelden bilgi alan Başkan Albayrak, Çerkezköy Bakış Gazetesine açıklamalarda bulundu. “2 gün sonra yeniden farklı bir ekiple gelip proje daire başkanlığındaki arkadaşlar, TESKİ genel müdürümüzle bir toplantı yapacağız.” diyen Başkan Albayrak, “Toplantıda Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Bey de bulunacak. Burada bir sorun var. TREDAŞ’ın ana hattın deplase etmesi gerekiyor. Onun üzerine çalışmalar yapılıyor. Ondan sonra buradaki işlemlere başlayacağız ama vatandaşlarımızdan sabır istiyoruz. Sanıyorum 1-1,5 sene sonra bittiği zaman da Çerkezköy çok güzel bir meydana kavuşacak. Çerkezköy’de belediye binasının da olduğu büyük meydanın güzelliğini hep beraber göreceğiz. Trafiğin rahatladığı, hem Öztrak Caddesi’nin hem de Atatürk Caddesi’nin çok daha verimli kullanıldığı bir hale gelecek.” şeklinde konuştu.

“KALICI VE SAĞLAM OLSUN”

Albayrak, Atatürk Caddesi’nde yapılan çalışmaların yavaş ilerlediğine dair yorumlara da cevap vererek, “Hızlı ilerlersek sonra çok zahmet çekeriz. Vahap Bey’le dün de görüştüm. Bizim programımız şu an zaten 5-6 gün ilerisinde. Daha çok hızlı gittiğin zaman da bu bölgede bir daha uğraşmak istemiyoruz. Kalıcı ve sağlam olsun.” ifadelerine yer verdi.   

“GELECEK SENE DE DİĞER PROJELERİMİZ VAR”

Çerkezköy’de yapılan diğer çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Albayrak, “Bunun dışında tabii Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Çerkezköy’de yapmayı düşündüğümüz Kavak Dere’nin sağına soluna peyzaj yaparak orayı güzelleştireceğiz. Atatürk Viyadüğünün üzerindeki köprünün genişlemesi ihalesi yapıldı. Gelecek sene de diğer projelerimiz var.” dedi.  

Editör: TE Bilisim