Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen iftar programına, Dil-Ka & Best Group Yönetim Kurulu Başkanı, Çerkezköy Belediyesi İYİ Parti meclis üyesi Dilek Köksal, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetimi, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

“RAMAZAN SEVGİDİR, SAYGIDIR, PAYLAŞMAKTIR”

Oruçların açılıp yemek yenilmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Dil-Ka & Best Group Yönetim Kurulu Başkanı, Çerkezköy Belediyesi İYİ Parti meclis üyesi Dilek Köksal, “Ramazan sevgidir, saygıdır, paylaşmaktır düşüncesiyle bu akşam sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum. İftar sofrasında sizlerle birlikte olmanın hazzını yaşadığımı belirtmek istiyorum. Hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

“BİZLER İYİLİK KÖPRÜSÜ KURDUK”

Köksal’ın ardından konuşan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin de “Bizler iyilik köprüsü kurduk. İyilik köprüsünde ulaşabildiğimiz her yere ev ev, adım adım, sokak sokak gezdiğimizde şükürler olsun ki Ramazana kavuştuk. Ramazanda da sizlere kavuşarak sizlerle buluştuk. Rabbin inşallah sizi önce Kadir Gecesi’ne daha sonra da Ramazan Bayramı’na kavuştursun” dedi.

“ÇOK ÖZLEMİŞİZ”

Son konuşmayı yapan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Bu güzel sofrada bizleri buluşturan Dil-Ka ailesi adına Dilek Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin pekiştiği bu mübarek gecelerde böyle bir araya gelmeye özellikle kovit vakalarından sonra çok özlemişiz. Sizlerle bir arada olup böyle güzel sofralarda buluşmak bizlere onu verdi” dedi.    

Editör: TE Bilisim