Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları birlik ve beraberlik duyguları içerisinde devam ediyor. Bu yıl ilki Bağlık Mahallesi’nde, ikincisi Fatih Mahallesi’nde, üçüncüsü Cumhuriyet Mahallesi’nde, dördüncüsü ise Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde kurulan Mahalle iftarlarının 5’incisi, 21 Nisan Perşembe akşamı Veliköy Mahallesi’nde binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşti. Mahalle iftarında, aynı sofra etrafında hep birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi ve sohbetler yapıldı.

VELİKÖY’LÜ HEMŞEHRİLERİMİZ İLE AYNI SOFRA ETRAFINDA BULUŞTUK

Veliköy Mahalle Evi ve Düğün Salonu bahçesinde kurulan iftar sofrasına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram, meclis üyelerimiz ve mahalle sakinleri katıldı. İftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve onların Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Başkan Akay, “Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarımıza pandemi nedeni ile ara vermiştik. 2 yıllık aranın ardından bu yıl mahalle iftarlarımıza Bağlık, Fatih, Cumhuriyet ve Yıldırım Beyazıt Mahallelerimizin ardından bugün de Veliköy Mahallemiz ile devam ettik. Burada da hemşerilerimiz ile aynı sofra etrafında buluşarak, oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık, istek ve şikayetlerini dinledik” dedi.

SIRADA KIZILPINAR VE İSTASYON VAR

Veliköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Akay, “Mahalle iftarlarımız 22 Nisan Cuma günü Kızılpınar Mahallesi ve 23 Nisan Cumartesi günü İstasyon Mahallesi ile devam edecek. 22 Nisan Cuma günü Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri önünde ve 23 Nisan Cumartesi günü ise İstasyon Camii önünde kurulacak mahalle iftarlarımıza Kızılpınar ve İstasyon Mahallelerimizde ikamet eden tüm mahalle sakinlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim