Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Eğlenceleri kapsamında önceki akşam ünlü tiyatrocuların rol aldığı ‘İftardan Sonra Bir Ramazan Eğlencesi’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Ünlü tiyatrocular Haldun Boysan, Ayfer Dinçer, Barış Hayta, Buket Dereoğlu, Bülent Yaşık ve Nihan Tarhan’ın rol aldığı ‘İftardan Sonra Bir Ramazan Eğlencesi’ adlı tiyatro oyunu Çerkezköylüler tarafından ilgiyle izlendi.

İLGİ YOĞUN OLDU

Saat 21.30’da Kapalı Otopark üzerinde kurulan sahnede sergilenen ‘İftardan Sonra Bir Ramazan Eğlencesi’ adlı oyunu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş izledi.

TİYATROCULARI TEBRİK ETTİ

Ünlü tiyatrocular Haldun Boysan, Ayfer Dinçer, Barış Hayta, Buket Dereoğlu, Bülent Yaşık ve Nihan Tarhan’ın rol aldığı ‘İftardan Sonra Bir Ramazan Eğlencesi’ adlı tiyatro oyunu Çerkezköylüler tarafından ilgiyle izlenirken, tiyatronun sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay, tiyatrocuları tebrik etti ve çiçek takdim etti.
Editör: TE Bilisim