Çerkezköy Belediyesi’nin sözleşmeli ambalaj atığı toplama firması Yuni Tekstil geri dönüşüm firması ortaklarından Nazan Dönmezer, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Çerkezköy Belediyesi’ne akülü tekerlekli sandalye bağışladı. Tekerlekli sandalyelerden 4’ü belediye hizmet binası önünde ihtiyaç sahiplerine teslim edilirken, diğer 2 sandalye de Nazan Dönmezer ve Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin tarafından ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim edildi.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Belediyesi’nin sözleşmeli ambalaj atığı toplama firması Yuni Tekstil geri dönüşüm firması ortaklarından Nazan Dönmezer, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Çerkezköy Belediyesi’ne akülü tekerlekli sandalye bağışladı.

4’Ü SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

4’ü normal, 1’i obezitelilere göre, 1’i de çocuklara göre olmak üzere toplam 6 adet manuel tekerlekli sandalye bağışında bulunulurken, tekerlekli sandalyelerden 4’ü Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünde sahiplerine teslim edildi. Muhammet Mustafa Akyüz için bağışlanan tekerlekli sandalye annesi Gülsüm Akyüz’e teslim edilirken; Dürdane Atacı için bağışlanan tekerlekli sandalye de kendisine verilmek üzere kızı Emine Atacı’ya teslim edildi. Ayşe Yiğit’in tekerlekli sandalyesi annesi Ayşe Yiğit’e teslim edilirken, Ayşe Samur’un tekerlekli sandalyesi de oğlu Osman Samur’a teslim edildi.

EVLERİNE GÖTÜRDÜLER

Bağışlanan diğer 2 tekerlekli sandalye de Nazan Dönmezer ve Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin tarafından evlerinde ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Fevzi Paşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı Naim Süleymanoğlu Sokak adresine giderek Yaşar Akyüz’e tekerlekli sandalyesini teslim eden Dönmezer ve Çetin daha sonra İstasyon Mahallesi Güler Sokak’ta ikamet eden Müsaade Bilim’in evine giderek ona da tekerlekli sandalyesini teslim etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Duyarlılığından dolayı Yuni Tekstil Geri Dönüşüm Firması ortaklarından Nazan Dönmezer’e teşekkür eden Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin, “Çok hayırlı bir işe vesile oldular. Kendilerine teşekkür ediyor, engellilerimize de yeni sandalyelerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilisim