Çerkezköy Bakış - 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde mevcut muhtar Turhan Ersöz, Fevzi Paşa Mahallesi muhtarlığı için Döne Yürük, Muhammed Ali Atmaca, Reis Gülara, Selim Topkaya ile yarıştı.  Seçimde Yürük 1539, Atmaca 1570, Gülara 116, Topkaya 1449, Ersöz ise 5 bin 106 oy aldı. Bu sonuçlara göre Ersöz ikinci dönem için yeniden muhtar seçildi.
Mazbatasını alarak göreve başlayan Ersöz, “1957 Çerkezköy doğumlu ve Fevzi Paşa Mahallesi’nin 4. muhtarıyım.  Ali Pektaş muhtarlığı bıraktığı zaman yine onun tavsiyesi ve desteği üzerine 2014 yılında muhtarlığa adaylığımı koydum. İlk dönem benimle birlikte 6 kişi aday olmuştu. Kazanan biz odluk. Bu dönemde ise 5 kişi aday oldu. Mahallemizde 18 bin 312 kayıtlı nüfus var. 12 bin 800 seçmenin bulunduğu mahallemizde 9 bin 780 geçerli oydan 5 bin 106 oy alarak muhtar oldum.” dedi.

“İNSANLARIN BİRBİRİ İLE UYUM İÇERİSİNDE OLDUĞU BİR MAHALLE”

Mahallesini de anlatan Ersöz, “Mahallemiz orta halli bir yer. Fazla sorunu olmayan, insanların birbiri ile uyum içerisinde olduğu bir mahalle.  Bu dönem sadece okul sıkıntımız vardı. O da hayırseverlerin yardımı ile çözüme kavuştu. Bir ilkokul bir de ortaokul mahallemize kazandırıldı. Muhtarlığımı burada rahatlıkla yapabiliyorum. Belediye ve tüm kurumlarımız ile ortaklaşa bir şekilde sorunlarımızı çözmek için çalışıyoruz. Ayrıca Fevzi Paşa Mahallesi sakinlerine bana sahip çıktıkları için teşekkürlerimi iletiyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onlara en iyi şekilde hizmet edebilmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilisim