Çerkezköy Bakış - Kapaklı ve Çerkezköy’ün tanınan isimlerinden olan ve AK Parti çatısı altında uzun yıllar siyasette bulunan Gökhan Alphan, AK Parti’den ayrılığını “Davaya daha iyi hizmet edebilmek için siyasette bir yol ayrımına geldik. Bizim için her zaman asıl olan memleket davasıdır. Dava’mız için mücadele vermeye ‘Milli görüş çatısı altında’ devam edeceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun.” diyerek duyurdu. Alphan, daha sonra milli görüşün lideri olan eski başbakanlardan Merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın kurucusu ve genel başkanı olduğu Yeniden Refah Parti’ne geçti. 
İKİ ADAY YARIŞTI
Yeniden Refah Partisi yaptığı kongreler ile il ve ilçelerdeki teşkilatlanma sürecini neticelendiriyor. Bu kapsamda 26 Ekim 2019 Cumartesi günü Tekirdağ il teşkilatı kongresini gerçekleştirdi. Kongrede Gökhan Alphan ve Mehmet Çakı aday oldu. Kongrede yeşil liste ile seçime giren Gökhan Alphan Yeniden Refah Partisi Tekirdağ İl Başkanı oldu. 
GÖKHAN ALPHAN KİMDİR?
1979 doğumlu olan Gökhan Alphan, Van ilinin Erciş ilçesinde dünyaya geldi.  Eğitim - öğretimini İstanbul’da tamamlayan Gökhan Alphan ve 1997 yılında başladığı iş hayatına, 2015 yılında ticarete atılarak devam etti. Alphan Yapı İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı ve Turyap Gayrimenkul Çerkezköy Temsilcisi Gökhan Alphan, evli ve iki çocuk babasıdır. 

2002 Yılı’ndan itibaren AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan Gökhan Alphan, 2015 ve 2018 yılında AK Parti’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı oldu.
 

Editör: TE Bilisim