Çerkezköy Bakış -Yüksel’e ziyaretlerinde İl Başkan Yardımcıları Mithat Seda, Sevilay Bozdoğan, Hakan Özgül, İl yönetim kurulu üyeleri Ercan Çorbacı, Murat Özaydın, Ümit Süthan, Saniye Tozar, Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

ÇİFTÇİLERİN DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI

Partisinin Saray ilçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Yüksel, Saray Kaymakamı Alp Arslan'ı da makamında ziyaret etti. Beraberindekilerle birlikte Saray Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mustafa Bilecen'i de ziyaret eden Yüksel, Saray bölgesindeki çiftçilerin genel durumları hakkında bilgiler aldı.

MANTAR İŞÇİLERİ İLE DE GÖRÜŞTÜ

Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in çiftçilere verdiği müjdelerle ilgili açıklama yapan Yüksel, Saray'a bağlı mahalleleri de ziyaret etti. Küçükyoncalı ve Safaalan Mahallelerini ziyaret ederek, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Yüksel, sorunları dinledi. Safaalan’da mantar toplayan işçilerle de görüşen Cüneyt Yüksel, bölgeye özel mantar hakkında bilgiler aldı.

KOOPERATİFLERİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, öğle yemeğinde bölgenin mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Yüksel, mahallelerdeki istek ve talepler konusunda muhtarları dinledi. Esnaf Kefalet Kooperatifi, Tarım Kredi Kooperatifi ve Pancar Tarım Kooperatifi’ni de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HASTANEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Yapımında sona gelinen yeni devlet hastanesinde de incelemelerde bulunan İl Başkanı Cüneyt Yüksel, hastane odalarını, ameliyathane ve acil servislerini gezerek eksiklikler hakkında bilgi aldı. Eksiklerin çok kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını belirten Yüksel, “Hastane Ekim ayı içerisinde hizmete açılacak” dedi.

TARLADA YÜRÜYORUZ

Teşkilat binasına gitmek üzere yola çıktığı sırada yol çalışmaları sebebiyle kapanan yollardan teşkilat binasına gitmekte zorlanan Yüksel, aracını uzak bir noktada bırakıp yürüyerek parti binasına ulaştı. Yüksel, bu sırada yaptığı telefon görüşmesinde "Saray'ın ortasında tarlada yürüyoruz, her yer dize kadar çamur" diyerek CHP Belediye yönetimine göndermede bulundu. Parti binasında ilçe yönetim kurulu toplantısı ve Mahalle başkanları toplantısı gerçekleştiren Cüneyt Yüksel, gece geç saatlerde Tekirdağ’a döndü.
Editör: TE Bilisim