Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürlüğünde yapılan toplantıya Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yaşar Esen ve İl İstihdam Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantıda İl Müdürü Yaşar Esen tarafından Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün 2023 yılı faaliyet ve çalışmaları hakkında bir sunum yapıldı.

Ardından Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2023 Yılı İşgücü Piyasası Raporu görüşüldü.

Akabinde Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2024 yılı Yıllık İşgücü Eğitim Planı görüşülerek istişarelerde bulunuldu.

Sonrasında Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü koordinasyonunda, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Trakya Kalkınma Ajansı ve Çorlu Ticaret Sanayi Odası iş birliğinde, 29 Kasım 2023 tarihinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Tekirdağ’da İstihdamın Bugünü ve Geleceği Sempozyumu” hakkında Prof. Dr. Çiğdem Vatansever tarafından bilgi sunuldu.

Akademisyen Vatansever tarafından bilgi sunulmasının ardından Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ilimizdeki okullarda açılacak olan alan ve dal talepleri görüşüldü.

Cüneyt Yüksel, çalışmalarını sürdürüyor Cüneyt Yüksel, çalışmalarını sürdürüyor

Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

Muhabir: Bünyamin POLAT