Çerkezköy Bakış - Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe beraberinde İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

İL TEŞKİLATINDA PROGRAM DÜZENLENDİ

Saat 18.00’da başlayan bayramlaşmaya Ak Parti İstanbul Milletvekili, Ak Parti Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ile Metin Akgün, Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Ak Parti’nin İlçe Başkan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşmaya yoğun ilgi gösterildi. İl Başkanı Cüneyt Yüksel, tüm Tekirdağlıların Kurban Bayramı’nı tebrik ederek “Kurban bayramının,Türk milleti, İslam alemi ve insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum. Sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da pekiştirildiği bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz., Bayramın bilhassa dünya üzerinde hayatları acı ve gözyaşından ibaret olan insanlara huzur ve neşe getirmesini, kanayan yaralara merhem olmasını temenni ediyorum.Tarih boyunca adaletten, barıştan, kardeşlik ve hoşgörüden yana olan bir milletin torunu olmaktan gurur duyuyorum.” dedi.

“YÜRÜYÜŞÜ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Dünyanın herşeyden çok sevgi, barış ve dayanışmaya ihtiyacı olduğunu kaydeden Yüksel “Yoksulluk, terör ve şiddet gibi tüm insanlığı yakından ilgilendiren sorunlar acil çözüm bekliyor.Toplumları yakınlaştıracak, medeniyetleri kaynaştıracak, ön yargıları kıracak, mesafeleri giderecek bir iklime insanlığın bugün her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Bu anlamda bayramlar milletimizin eşsiz ilham kaynaklarıdır. Üzerinde yaşadığımız bu topraklar, yüz yıllarca bir arada yaşama kültürüne, hoşgörüye, sevgi ve kardeşlik gibi müşterek insani değerlere ev sahipliği yapmıştır. Hak ve hakkaniyet çizgisinden ayrılmadan, kimsenin hukukunu çiğnemeden ve çiğnetmeden millet ile birlikte bu yürüyüşü sürdürmeye devam edeceğiz. Türk milletini güçlü kılan, insanların birbirine kalpten bağlılığı ve milli birliğe sarsılmaz bir şekilde sadakati olduğunu unutmamaktır.” dedi.
Editör: TE Bilisim