Yeni Kabineyi değerlendiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yeni kabinenin 4 yılda yapacağı icraatlarla Türkiye’yi 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaştıracağını söyledi. Yeni kabinenin hem tecrübeli hem de yeni isimlerden oluşmasına vurgu yapan Öğe, kabinenin tüm ülke için hayırlı olmasını diledi.

Çerkezköy Bakış - AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı yeni Bakanlar Kurulu hakkında değerlendirmede bulundu.
“HAYIRLI OLSUN”
Yeni kabinenin hem tecrübeli hem de yeni isimlerden oluştuğunu belirten İlçe Başkanı Abdullah Öğe, kabinenin tüm ülke için hayırlı olmasını diledi. Tecrübeli isimlerle yeni isimlerin birlikte çalışacak olmasının ülke için büyük bir kazanım olduğunu ifade eden Öğe “Yeni Kabine’de bazı isimler çeşitli sürelerde bakanlık görevi yaptı. Daha önce bakanların bazıları, kabinede yer alamadı. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni Kabine icraatlarıyla Türkiye’yi 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaştıracaktır.” dedi.
“VERİLEN SÖZLER YERİNE GETİRİLECEKTİR”
İlçe Başkanı Öğe, seçim öncesi açıklanan vaatlerin artık tek tek hayata geçirileceğini belirterek “4 yıllık süreç, verilen sözlerin yerine getirilmesi süreci olacaktır. Bakanlar Kurulu da milletimizin refah seviyesini daha yukarılara çekecek önemli kararlara imza atacaklardır. Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu nezdindeki tüm bakanlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.
“MİLLETİMİZ ATILIMLARIN DEVAMINI İSTİYOR”
Öğe, şunları söyledi: “64. Hükümetimiz ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Bu dönemde hem Tekirdağımız hem de Çerkezköyümüz önemli hizmetler alacaktır.  Milletimiz istikrarın, reformların, ekonomik atılımların devamını bekliyor. AK Parti Grubu’nun içerisinden çıkan Bakanlar Kurulumuzun ülkemizin beklentilerini karşılayacağına inancımız tamdır”.
Editör: TE Bilisim