Çerkezköy Bakış - DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi başkanlığında, partinin Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen İlçe Başkanları Toplantısı’nda çok sayıda başlık masaya yatırıldı.

Seçim çalışmalarının da konuşulduğu toplantıda, devam eden çalışmalar ve yapılacaklar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda İl Teşkilat Çalışmaları Başkanı Selçuk Gündoğan da hazır bulunurken; Gündoğan, Kapaklı ilçesine yapılacak ilçe başkanı ataması hakkında da ilçe başkanlarını bilgilendirdi.

İl Başkanı Çebi, DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı’nın bir aile olduğunu, tüm ilçelerde yapılacak çalışmaların istişare ile karara bağlandığını hatırlattı.

Toplantıya ev sahipliği yapan DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara, İlçe Başkanları Toplantısının Çerkezköy’de yapılması için karar veren İl Başkanı Çebi’ye ve toplantıya teşrif eden ilçe başkanlarına teşekkürlerini iletti. Verimli bir toplantıya ev sahipliği yaptıklarını belirten Kara, DEVA Partisi adına Tekirdağ’da umut verici sonuçların bilgilerini edindiklerini ve gelecek için de yine umut verici kararlar alındığını kaydetti.

Editör: TE Bilisim