Çerkezköy Bakış - Kaymakam Murat Duru’nun başkanlığında yapılan İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısına, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Çerkezköy Belediye Başkanı Yardımcısı Enver Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve açık kapı personeli katıldı.
Çerkezköy Ticaret Odası Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, ilçedeki genel güvenlik konusunda yürütülecek hizmetler, alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmaların görüşüldü. Toplantı ile ilgili yetkililerce yapılan bilgilendirmede, güvenlik konusunda yapılması gereken iş ve işlemlere ait görüş alışverişinde bulunuldu.
İlçe genelinde okul önlerinde güvenlik tedbirlerinin artırılması, madde bağımlılığının önlenmesi ile ilgili çalışmalar yapılması gibi hususlar değerlendirildi yürütülecek hizmetler ve genel sorunların çözümü için de belirli periyotlarla güvenlik toplantılarının yapılmaya devam edileceği ifade edildi.
Ayrıca toplantıda Kaymakam Duru, alınan kararların tüm kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimlerde dahil olmak üzere etkili bir şekilde uygulanacağının ve takibini yapılacağını ifade etti.

Editör: TE Bilisim