Çerkezköy Bakış - Türk Metal Sendikası üyelerine yönelik indirim anlaşmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Bağlık Mahallesi Çamlıbel Sokak üzerinde 2019 yılından bu yana hizmet veren hizmet Renkli İnciler Anaokulu ile protokol imzaladı.
İndirim anlaşması TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve Renkli İnciler Anaokulu Müdürü Nafiye Çalış tarafından imza altına alındı. Türk-İş Konfederasyona bağlı sendikaların üyeleri de anlaşmadan faydalanabilecek.

“HAYIRLI OLSUN”

Protokolün hayırlı olmasını dileyen Çalış, yaptığı açıklamada, “Renkli İnciler Anaokulu ve Türk Metal Sendikası arasında imzalanan protokol kapsamında Türk Metal Sendikası ile anlaşması olan tüm  fabrikalara özel indirim uygulanacaktır. Renkli İnciler Anaokulu olarak çocuklarımıza; MEB müfredatı ile birlikte, yaş gruplarına uygun hazırlanmış özel bir program kapsamında öğrenme sürecinde oyun, doğa, çevre bilinci, ekoloji, parmak oyunları, hikayeler, hareket eğitimi, bilim, fen,  matematik, GEMS çalışmaları ve ilköğretime hazırlık eğitim sistemi, doğru ve sağlık beslenme, temel başlıklarıdır. Bizler okul olarak çocuklarımıza bağımsız öğrenme alanı sağlayarak kendilerini rahat bir şekilde ifade etmelerini, eğlenerek öğrenmelerini amaç edinmiş olup, öğretmen kadromuzu oluşturmuş bulunmaktayız.” dedi.

Editör: TE Bilisim