• Haber: Uğur Arslan
Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar’a sert cevap verdi.
BAHAR NE SÖYLEMİŞTİ?
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, geçtiğimiz günlerde Orman İşletme Şefi Cemal Kemikli’ye yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde Belediye’nin Ambardere Mevkii’ndeki imar uygulamalarını eleştirerek “Belediye orayı imara açmadan önce Orman İşletme’ye sormamış. Orman İşletme'den imara açılması konusunda görüş alınmış olsaydı, Orman İşletme ‘İmar uygulaması yapılmasın’ derdi ve bugün vatandaş mağdur duruma düşmezdi. Şuan ki Belediye bu konu ile ilgili hiçbir şey yapmaz. Defteri bile açmazlar. Hele şimdi CHP geldi hiçbir şey olacağı yok. Belediye ancak burada minibüs duraklarına Atatürk posteri yapıştırıyor, konser yapıyor.” şeklinde konuşmuştu.



ÖNCE KENDİ İŞİNE BAKSIN
Reşat Bahar’ın eleştirilerini ‘Zannediyorum ki Reşat Bahar kongre telaşına düşmüş. Kongre telaşına Belediyeyi ve Belediye hizmetlerini karıştırmasın.’ diyerek cevap veren Akay “Reşat Bahar önce işine ve vazifelerine baksın. Çerkezköy Belediyesi’nin ne zaman, ne yapacağına 30 Mart günü halk karar verdi. O kararın üstüne siyaset yapmadan hizmet vermeye çalışıyoruz. Reşat Bahar, kendi kongresine baksın bizi bulaştırmasın.” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim