Çerkezköy Bakış - Çerkezköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Okul Müdürü Ahmet Akay'ın günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmadan sonra Fatih Sultan Mehmet'in hayatı ve İstanbul'un Fethi konulu kısa film gösterimi yapıldı. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Muhammet Ali Taşkıran tarafından Fetih Suresi'nin okunmasından sonra Felsefe Öğretmeni Gizem Tekin, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Oğuzhan Demirbaş, Pınar Yaman ve Zeynep İrksarı, Kimya Teknolojisi Öğretmeni Doğan Bayram koordinatörlüğünde öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi, oratoryo ve koronun seslendirdiği şarkı ile devam etti.

BELGE DAĞITIMI YAPILDI

Törende ayrıca Kimya Teknolojisi Öğretmeni Keziban Demiral ve İngilizce Öğretmeni Evren Işık liderliğinde okulda yürütülen "Kendinizi Değiştirin Dünyayı Değil", "Kendi Dezenfektanımı Üretiyorum", "Think Your Future, Write Your Dreams", "Zero Risk", "STEM Is In Everywhere", "Okuyorum" ve "Let's Learn English With Movies" konulu eTwinning projelerine katılım sağlayan öğrencilere belge dağıtımı yapıldıktan sonra program sona erdi. 

Editör: TE Bilisim