AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatı 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi çalışmalarını sürdürüyor. AK Partililer dün Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’e teşekkür ederek, “İstihdam sağlayan ve işçi çalıştıran herkese teşekkürü borç biliyoruz. OSB’ye çok şey borçluyuz. Biz bugün sizlerden yapılacak seçimde bizim bölgemize önem veren AK Parti’ye destek bekliyoruz.” dedi.

Çerkezköy Bakış -
AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatı 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin çalışmalarını Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ziyareti ile sürdürdü.

ZİYARETTE BULUNDULAR


Dün saat 14:30’da AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Ömer Karadeniz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. AK Partili heyeti ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.



“HALKIMIZIN İKAZINI GÖRDÜK”


Ziyarette konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, 7 Haziran seçimlerinde halkın kendilerini ikaz ettiğini ifade ederek, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’den ve Yönetim kurulu üyelerinden 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde destek istedi. Karadeniz, “7 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti tek başına iktidar olamadı. Biz koalisyonlara karşı değiliz. 7 Haziran seçimlerinde halkımızın bize çektiği ikazı gördük. Şefkat tokadının dersini hepimiz aldık. Milletimiz bizi tekrar kucaklayacak ve 1 Kasım’daki seçimlerde tekrar iktidara getirecektir.” dedi.

“OSB’YE ÇOK ŞEY BOÇLUYUZ”


Ömer Karadeniz kendilerinin dava hizmeti ve iyi niyetle yola çıktıklarını da vurgulayarak, “Sanayiye çok şey borçluyuz, işçiye istihdam sağlayan, birilerine ekmek kapısı olan herkese teşekkür ediyoruz.  Partimiz bu bölgeye önem verdiğini çıkardığı iki milletvekili adayı ile gösterdi. Bizler de elimizden gelen çalışmayı yapacağız.” şeklinde konuştu.

“SANAYİCİLER VARSA BİZ DE VARIZ”


Ömer Karadeniz’in ardından konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Ayşe Doğan da “Sanayici olmasaydı bizler burada olmazdık. Sanayiciye çok şey borçluyuz. Allah birlik ve beraberliğimizi bundan sonra inşallah devam ettirir.” dedi.



“SEÇİM BEYANNAMEMİZ 4 EKİM’DE AÇIKLANACAK”


Ziyarette son olarak AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe söz aldı. Başkan Öğe, AK Parti’nin seçim beyannamesinin 4 Ekim’de açıklanacağını belirterek “Kurum ziyaretlerine milletvekillerimiz ile başladık. Fikirleri ve tavsiyeleri almak için bugün ziyaret gerçekleştiriyoruz. 4 Ekim’den sonra seçim beyannamemiz hazırlandıktan sonra onu da anlatarak seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ


AK Parti’li heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, seçim sürecinde AK Parti’li heyete başarılar diledi.



ESNAF ZİYARETLERİ İLE DEVAM ETTİ


AK Parti’li Milletvekilleri adayları ÇOSB ziyaretinin ardından Öztrak Caddesi ve Atatürk Caddesi üzerinde esnafları ziyaret ederek, yapılacak seçimlerde kendilerine destek vermelerini istediler.
Editör: TE Bilisim