Çerkezköy Bakış - Tepe İlkokulu sınıf öğretmeni Huriye Küçük İbrahimoğlu, öğrencileri ile birlikte örnek bir projeye imza attı.

Farkındalık oluşturmak amacıyla yürütülen proje kapsamında okulun velisi ve Özel Eğitim Öğretmeni olan Meral Köse’nin yardımıyla 1-İ sınıfı öğrencileri, işaret dili ile İstiklal Marşı’nı okumayı öğrendi. Ayrıca öğrencilerin ilgisini arttırmak amacıyla öğrencilere ‘Ali Babanın çiftliği’ adlı şarkı da öğretildi.

“ÇOK GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU”

Amaçlarının farkındalık oluşturmak olduğunu ifade eden Tepe İlkokulu Sınıf Öğretmeni Huriye Küçük İbramoğlu, “Öğretmenimiz bize katkı sağladı. Özel derslerimizi oldu. Zoom üzerinden de derslerimiz oldu. Okulda da derslerimiz oldu. O şekilde devam ettik. Çok güzel bir etkinlik oldu. İlerleyen zamanda farklı etkinlikler düşünüyoruz. Hikayeler olabilir, şarkılar olabilir. Bunları işaret dili ile seslendirip işitme engelli bireylere farkındalık oluşturmak amacımız” dedi. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Tepe İlkokulu Okul Müdürü Hüseyin Yılmaz da, “Okulumuzda 2 tane özel eğitim sınıfımız var. Toplumda birçok engelli bireyimiz var. En önemli amacımız farkındalık oluşturmak. Ben hem sınıf öğretmenimize, hem de hocamıza çok teşekkür ediyorum. Burada okul içinde bulunan sınıflarla çocukların uyumlu bir şekilde eğitim öğretim yapması bizim en büyük amacımız. Bütün sınıflarımızda da bu çalışma yapılıyor. Ben bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim