Çerkezköy  Bakış - Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) İtfaiyesi tarafından İtfaiye Haftası kapsamında, Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yangın eğitimi verildi. Okulun konferans salonunda düzenlenen eğitimin ardından uygulamalı olarak tatbikat gerçekleştirildi.

AMACIMIZ CAN VE MAL KAYBININ ÖNÜNE GEÇMEK”

ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitimde yangın ve depremden korunma tedbirleri teorik olarak anlatıldı.  Öğrencilere yangınla karşı karşıya kaldıklarında neler yapacakları konusunda uygulamalı bilgiler veren ÇOSB İtfaiye yetkilileri “Amacımız, çıkabilecek yangın vakalarına karşı hazırlıklı olup, can ve mal kaybının önüne geçmektir” dedi.

UYGULAMALI OLARAK ANLATILDI

Yapılan bilgilendirmelerin ardından öğrencilere yangın tüplerinin nasıl kullanılması gerektiği ve yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği konusunda uygulamalı olarak anlatıldı.

İTFAİYEYİ ZİYARET ETTİ

İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB İtfaiyesi’ni ziyaret etti. ÇOSB Bölge Müdürlüğü İdare Müdürü Fazlı Tan, Kurumsal İletişim ve İnsan Kaynakları Müdürü Gökhan İnce, ÇOSB İtfaiye Şefi Kemal Terzioğlu ve İtfaiyeciler tarafından karşılanan Özdoğan, itfaiyecilere çalışmalarında başarılar diledi.

“BÖLGENİN EN GÜÇLÜ İTFAİYESİYİZ”

Özdoğan, gerek ekipman gerekse uzman personeliyle bölgenin en güçlü İtfaiyesine sahip olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek “Bölgemizdeki sanayicilere her konuda olduğu gibi itfaiye konusunda da en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim