Çerkezköy Bakış - 2 gece 3 gün boyunca doğa yürüyüşlerinden parkur oyunlarına, sabah sporundan kamp sinemasına kadar birçok etkinlik düzenleyen Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü Üyeleri geceleri çadırlarında konaklayarak doğa ile baş başa zaman geçirdiler. Kamp boyunca havanında soğuk olmasını fırsata çeviren izciler geceleri ateş başında gönüllerince eğlenerek kendi hazırladıkları skeçleri oynadılar.

İZCİ ALİLERİ DE PROGRAMA KATILDI

2015 yılından itibaren faaliyet gösteren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzcileri ‘19 Mayıs Samsun’a İlkadım İzci Kampı’ temalı kampın son günü geleneksel hale getirdikleri kamp ateşi programına ailelerini de davet ettiler. Kamp ateşi programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz, Zabıta Müdürü Kenan Erez, İmar Ve Şehircilik Müdürü N. Esra Hasanoğlu ve İzci velileri katılarak çocukların hazırlamış oldukları Ateş Gecesi etkinliğini büyük bir ilgiyle izlediler.

KAMP ATEŞİ YAKILDI

‘19 Mayıs Samsun’a İlkadım İzci Kampı’  temalı kamp ateşini Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yakmasından sonra meşaleler ile alana giren izciler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a adım attığı gün olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşımızı hep bir ağızdan okudular. İstiklal Marşımızın okunmasının ardından tiyatro gösterilerini sergileyen izcilerimiz kampın olmazsa olmazı ‘Ateş Valsi’ ve ‘Veda Valsi’ için ailelerini de ateş etrafına çağırarak hep beraber kampın kapanışını gerçekleştirdiler.

Editör: TE Bilisim