Çerkezköy Bakış - Türkiye Judo Federasyonu 2015 faaliyet programında yer alan Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün katkıları ile Süleymanpaşa’da başlayan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nın açılış töreni yapıldı.
AÇILIŞI YAPILDI
Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Mustafa Özdemir, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır ile Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner’in de katıldığı açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.
PLAKETLER TAKDİM EDİLDİ
Açılış konuşmasını Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal’ın yaptığı şampiyonada Başkan Vekili Mustafa Özdemir ve Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner ilçede gerçekleşen etkinliğe katılımlarından dolayı Türkiye Judo Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerine plaket takdim etti.
ÇEŞİTLİ GÖSTERİLER SUNULDU
Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Antrenörü ve Tekirdağ Judo İl Temsilcisi Deniz Şilli’nin de plaket aldığı açılış töreni Süleymanpaşa Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile renklenirken tören sonrası karşılaşmalara kalındığı yerden devam edildi.
Editör: TE Bilisim