Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi kadınlara yeni iş imkanları oluşturmak ve firmaların forkliftçi ihtiyacına kadın hassasiyetiyle bir yaklaşımın ortaya konmasına katkı sağlamak için Forklift operatörlüğü kursu düzenlenecek. 4 hafta sürecek kursa 18 yaşını doldurmuş en az lise mezunu kadınlar başvurularını 1-30 Nisan tarihleri arasında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Halkla İlişkiler Birimi’ne yapabilecek.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde kadınlara yönelik Forklift operatörlüğü kursu açılacak.

BAŞVURULAR NİSAN’DA BAŞLIYOR

Güler Yüzlü Forkliftçiler Projesi kapsamında kadınlara yeni iş adamları oluşturmak ve firmalarını forkliftçi ihtiyacına kadın hassasiyetiyle bir yaklaşımın ortaya konması hedefleniyor. 4 hafta sürecek kursta 18 yaşını doldurmuş en az lise mezunu kadınlar 1-30 Nisan tarihleri arasında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Halkla İlişkiler Birimi’ne yapabilecek.

EĞİTİMLER HAFTANIN 3 GÜNÜ YAPILACAK

Halit Narin Çok Programlı Lisesi’nde düzenlenecek eğitimin 16 saati teorik, 60 saati pratik olarak düzenlenecek. Eğitim sonunda sınav yapılacak, başarılı adaylara sertifika verilecek. İsteyen başarılı adaylar, forkliftçi ibaresini yazdırabilecek. Eğitimler Cuma günleri 18.00-22.00 saatleri arasında Cumartesi günleri 10.00-18.00 saatleri arasında Pazar günleri 10.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek.

EĞİTİM 1 AY SÜRECEK

Kursa katılmak isteyenler Çerkezköy OSB Müdürlüğü Halkla İlişkiler Birimi’nden alınacak kursiyer başvuru formu, 1 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, en az ilkokul mezunu diploma fotokopisi, aile hekiminden alınacak G sınıfı araç kullanabilir raporu 2 adet ile sabıka kaydıyla birlikte başvuru yapabilecekler. Eğitime katılmak isteyen tüm bayanlar Çerkezköy OSB Bölge Müdürlüğü’nün 758 11 56 Nolu telefondan veya [email protected] e-posta adresine başvurabilecekler. 8 Mayıs’ta başlayacak eğitim 8 Haziran’da sona erecek.
Editör: TE Bilisim