Çerkezköy Bakış - Süleymanpaşa Belediyesi’nin katkıları ile tüm geliri Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği’ne bırakılmak üzere “Kadın İsterse” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
Belediye Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkan YardımcılarıGülferah Güral ve Berkay Çakır, Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı ve Süleymanpaşa Engelliler Kordinasyon Merkezi Sorumlusu Şerife Türüdü, davetlilerve tiyatroseverler izledi.
İKİ PERDE OYNANDI
İki perde olarak sergilenen, tarihi dönemlerde geçen ancak günümüz olaylarını yansıtarak seyirciye müthiş bir performans ile sunulduğu oyunda tiyatrocular Zeynep Gülmez, Yusuf Atala, Nazlı Kar, Şevket Çapkınoğlu, Tuna Arman, Müfit Kayacan ve Sezer Soykök performanslarından dolayı uzun süre alkış aldı.
Tiyatronun sonunda Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı ve Süleymanpaşa Engelliler Kordinasyon Merkezi Sorumlusu Şerife Türüdü bir konuşma yaparken Başkan Eşkinat da oyunculara çiçek takdim ederek performanslarından dolayı, seyircilere ise katılım göstererek Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği’ne verdikleri katkılar için teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim