AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Sevgican Aydoğan ve beraberindeki kadın kolları üyeleri de mahallelerde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıp, erzak yardımı yapıyor.

Çerkezköy Bakış - Çat-kapı ziyaretlerde vatandaşların iftar sofralarına konuk olan AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyeleri hazırladıkları erzak kolilerini de misafir oldukları ev sahiplerine veriyor. AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Sevgican Aydoğan ve beraberindeki kadın kolları üyeleri de iftar ziyaretlerinin yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıp, erzak yardımı yapıyor. İstasyon ve Cumhuriyet mahallelerinde ihtiyaç sahiplerine ulaşan Aydoğan ve beraberindekiler erzakları ailelere ulaştırdı.
 

“SOFRALARA MİSAFİR OLUYORUZ”

Ramazan ayının birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu ifade eden AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Sevgican Aydoğan “Sofra ziyaretlerimiz ile vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyor, sofralarını paylaşıyor oruçlarımızı birlikte açmaya devam ediyoruz.  Amacımız ihtiyaç sahibi insanlara ulaşarak onların gönüllerine misafir olabilmek. “ diye konuştu.

Editör: TE Bilisim