Çerkezköy Bakış- Çerkezköy’de kadınları sosyal alanlara dahil etmek, kadınların her iş kolunda var olduğunu göstermek amacıyla 2 yıl önce kurulan KAGEDER, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.
KAGEDER Başkanı Zeynep Bozkurt, hastanede görevli kadın sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Burada Bozkurt, içinde bir mektubun da yer aldığı hediyeyi sağlık çalışanlarına takdim etti.
Mektupta ise şu ifadeler yer aldı: Kadın Geliştirme Derneği olarak siz değerli kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz. Gündemimiz olan Covid-19 pandemisinden dolayı siz sağlıkçı kadınlarımızın yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Günlerce evinize gidemediniz. Çocuklarınıza, anne babanıza, eşinize, sevdiklerinize sarılamadınız. Ağır hastalar her zamankinden daha fazla idi. Ölümler har zamankinden daha fazla, pandemiden dolayı ölen sağlıkçı arkadaşlarınız oldu. Yılmadınız, pes etmediniz. Hayat kurtarmaya devam ettiniz. Korkmadınız sizler. Bu ülkenin kadın kahramanları, kanıtsız meleklerisiniz.


 

Editör: TE Bilisim