Çerkezköy Bakış - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi tarafından 6 Mart Pazar günü Çerkezköy Belediyesi Veliköy Düğün Salonu’nda düzenlenen Kadınlar Matinesine, Çerkezköylü kadınlar büyük ilgi gösterdiler.

Sevilen sanatçı Canan Şimşek ve orkestrasının sahne aldığı Kadınlar Matinesinde eğlence ve coşku hiç eksik olmazken, geceye katılan Belediye Başkanı Vahap Akay da piste çıkarak, kadınların coşkusuna kısa bir süre ortak oldu.

KADINLAR GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN

Geceye eşi Güliz Akay ile katılan ve kısa bir konuşma yapan Başkan Akay, “Tüm ablalarımın, kardeşlerimin, burada bulunan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Sağlık, mutluluk ve huzurla, barış dolu bir dünyada yan yana, el ele, kol kola buluşmak dileğiyle Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun” dedi.



GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Sahne performansı ile kadınları coşturan Trakya’nın sevilen sanatçısı Canan Şimşek’i tebrik eden ve çiçek takdim eden Başkan Akay’ın sahneden inmesinin ardından geceye katılan kadınlar kendilerini müziğin ritmine bırakarak gönüllerince eğlendiler.
Sürpriz çekilişler, ikramların da olduğu geceye Belediye Başkanı Vahap Akay, eşi Güliz Akay’ın yanı sıra CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Erseçkin, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan ve yüzlerce kadın katıldı.

Editör: TE Bilisim