Çerkezköy Bakış - 2012 yılında Tunceli’de vatani görevini yaptığı sırada PKK’nın yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan ve kabri Kapaklı’nın Karaağaç Mahallesi’nde bulunan er Kadir Dadaş’ın ismi yaşadığı mahallede bulunan okulda yaşatılıyor. 2017- 2018 eğitim öğretim yılında açılan Şehit Kadir Dadaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gıda teknolojisi, giyim üretim teknolojileri, kimya teknolojisi ve tasarım teknolojileri olmak üzere 4 bölümde eğitim veriyor.

ŞEHİT SONGÜL YAKUT ANAOKULU 


1 Haziran 2017 tarihinde Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba'dan havalanan helikopterin kısa bir süre sonra düşmesi sonucu şehit olan Yarbay Songül Yakut’un ismi Karaağaç Mahallesi’ne yapılan ve 2018-2019 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak olan anaokuluna verildi.

15 TEMMUZ ŞEHİDİMİZİN İSMİ YAŞATILIYOR


15 Temmuz hain kanlı darbe girişiminde Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında görev yapan ve 15 Temmuz gecesi şehit düşen Özel Harekat Polisi Demet Sezen’in ismi de Kapaklı’da bir anaokulunda yaşatılıyor. Kapaklı’nın Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Şehit Demet Sezen Anaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılında eğitime başladı ve 4 şubesiyle hizmet veriyor.


Editör: TE Bilisim