Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de bulunan lösemili çocukların ve yetişkin kanser hastalarının ihtiyaçlarını gideren heyet ilk olarak Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu ziyaret etti. Heyet ardından Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı’yı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaretlerde LÖSEV Çerkezköy Komite Ailesi Ayşe Akyüz de yer aldı. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü de ziyaret eden heyet daha sonra bilinçlendirme çalışması kapsamında Çerkezköy’de bulunan gönüllülerle birlikte vatandaşlara ve esnaflara LÖSEV hakkında bilgilendirme yaparak broşür dağıttı.

“RAMAZAN AYINDA ÖNCE ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN”

LÖSEV İstanbul Halkla İlişkiler Yönetmeni Melis Harika Küpe, “Aslında herkes LÖSEV’i tanır bir şekilde yardım ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı hizmetlerle. Ama bir yandan da LÖSEV, Ramazan Ayı’nda fitre ve zekat alarak, aynı zamanda fidye bağışlarıyla çocukların eğitim ve tedavi masraflarına destek olmakla birlikte artan kanser vakaları nedeniyle yetişkin kanser hastalarımıza da hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Ve şu anda Türkiye genelinde 57 bini geçkin hastamızla, 5 milyon 883 bin küsur gönüllümüzle birlikte gerçekten LÖSEV kocaman bir aile olma yolunda. Ve kayıtlı hasta sayımızı, destek olmak istediğimiz kişi sayısını arttırmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında önce çocuklar iyileşsin diyoruz.” dedi.  

Editör: TE Bilisim