Çerkezköy Bakış - Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla Kapaklı Belediyesi, ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında yapılan Rap şarkısı ve video klibi yayına girdi.

Türkiye’nin sevilen Rap sanatçılarından Yener Çevik, Kapaklı Belediyesi’nin ‘Sıfır Atık’ projesi için mikrofon başına geçti. Hasta İşi adlı şarkısındaki ‘Geri Dönüşüm, Geri Dönüşüm’ sözünden esinlenen yeni şarkıda Sıfır Atık ve Geri Dönüşüme vurgu yapıldı.
Kapaklı Belediyesi tarafından video klibi çekilen ‘Geri Dönüşüm’ isimli Rap şarkısı kısa sürede büyük beğeni topladı.

“GERİ DÖNÜŞÜM GELECEĞİMİZ ADINA ÖNEMLİ”

Doğanın korunması ve gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakmak için böyle bir projenin içinde olduğunu ifade eden Rap Sanatçısı Yener Çevik, yaptığı açıklamada, “Hasta işi şarkımız ve klibimiz geri dönüşümü anlatan bir çalışmaydı. Kapaklı Belediyesi’nde bu parçamızın girişinden esinlenerek bizim iletişime geçti, projelerinden bahsettiler. Geri dönüşüm ve sıfır atık projesi geleceğimizi ilgilendiren önemli konulardan birisi. Bu konuda da farkındalık oluşturacak, örnek olacak projelerde yer almak bizim içinde onur verici. Daha temiz, daha yeşil bir gelecek için biz de mikrofon başına geçerek destek olduk. Emeği geçen herkese teşekkürler.” dedi.

“YENİ PROJELERE DEVAM EDECEĞİZ”

Projenin özellikle gençler ve çocuklarda daha da etkileyici ve dikkat çekici olması için Rap müzikle yaptıklarını söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de, “Türkiye’nin sevilen Rap sanatçılarından Yener Çevik’e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kapaklı, geri dönüşüm ve Sıfır Atık projeleri ile birçok kez gündeme geldi. Sıfır Atık bilinci ile ilçemiz genelinde yeni farkındalıklar ve projelere devam edeceğiz. Daha temiz ve atıklarımızdan faydalanabileceğimiz, tasarruf elde edeceğiz bir dünya için hep beraber daha çok çalışacağız.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim