Süper Amatör Lig’de mücadele veren Kapaklı’nın iki temsilcisi Sitespor ile Kapaklıspor karşı karşıya geldi. Sitespor her iki devrede attığı gollerle sahadan 2-0 üstünlükle ayrıldı.

Süper Amatör Lig’in son hafta karşılaşmasında Sitespor ile Kapaklıspor karşı karşıya geldi.

MAÇ KAPAKLI’DA OYNANDI


Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşma saat 13.00’da başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir oyun sergiledi. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

SİTESPOR ETKİLİ OYNADI


Sitespor ilerleyen dakikalara doğru rakibi karşısında baskısını artırdı. Organize ataklarla gol arayan Sitespor, son vuruşlarda istediğini elde edemedi.
Kapaklıspor rakibi karşısında daha çok hızlı hücumlarla gol aradı. Sitespor ilk devre sona ermeden Mert Arslanalp ile golü bularak karşılaşmadan 1-0 öne geçti. Gol sonrasında Sitespor ikinci gol mücadelesi verirken Kapaklıspor ise beraberlik mücadelesi verdi.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI


İlk devrede son bölümlere Sitespor’un tek gollü üstünlüğü ile girildi. Kapaklıspor ilk devre sona ermeden skoru eşitlemeye çalışsa da başarılı olamadı. İlk devre Sitespor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı.

KAPAKLISPOR İSTEDİĞİ OYUNU SERGİLEYEMEDİ


Sitespor karşılaşmanın ikinci devresinde de etkili bir oyun sergiledi. Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Sitespor, organize ataklarla gol aradı. Kapaklıspor ikinci devrede risk alıp mücadele verse de başarı olamadı. Sitespor ilerleyen dakikalara doğru Kadir Keçeli ile farkı ikiye çıkardı.

RÖVANŞI ALDI


Müsabakada son bölümler de Sitespor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor en azından aradaki skor farkını bire indirmek için mücadele verse de istediği golü bir türlü bulamadı. Sitespor karşılaşmadan 2-0 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Sitespor bu sonuçla da rakibinden rövanşı almış oldu. Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmadan Kapaklıspor 3-1 üstünlükle ayrılmıştı.

SİTESPOR SEZONU 35 PUANDA TAMAMLADI


Sitespor bu sonuçla puanını 35’e çıkartarak sezonu 6.sırada tamamladı. 24 karşılaşmada 11 galibiyet elde eden Sitespor 2 karşılaşmadan beraberlik 11 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Sitespor 24 maçta 45 gol atarken kalesinde ise 36 gol gördü.

KAPAKLISPOR 21 PUANDA KALDI


Kapaklıspor son hafta aldığı yenilgiyle sezonu 21 puanla 10.sırada tamamladı. 24 maçta 6 galibiyet elde eden Kapaklıspor 3 karşılaşmadan beraberlik 15 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 32 gol atan Kapaklıspor kalesinde 62 gol gördü.
Editör: TE Bilisim