Çerkezköy Bakış - Kapaklı Belediyesi Yaz Okulu faaliyetlerine 18 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Kapaklı Belediyesi tarafından çocukların yaz tatili süresince öğrenmeye devam etmelerini sağlamak, bedensel, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak, başka alanlarda bilgi ve beceri kazanarak keyifli bir yaz geçirmelerine olanak tanımak amacı ile düzenlenen yaz okulları önümüzdeki hafta açılacak.

18 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK

Bayram Tatili nedeniyle yapılan erteleme nedeniyle Kapaklı Belediyesi Yaz Okulu 18 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Yaz okullarında yüzme, voleybol, basketbol, masa tenisi ve folklor branşlarında eğitimler verilecek.

KAYITLAR TAMAMLANDI

Açılacak olan Yüzme (9-13 yaş ) , Voleybol (9-15 yaş) , Basketbol ( 9-15 yaş) , Masa tenisi ve folklor kurslarına kayıtlar sona erdi. Yaz okulları ile ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Sağlıklı nesillerin yetişmesi bizlerin görevidir. Bu etkinlikler sosyal sorumluluktur. Sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

“SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZ”

Kapaklı Belediyesi olarak yaz spor okulunu artık geleneksel hale getirdiklerini belirten Mandalı, bu tip faaliyetlerin artarak devam edeceğini kaydetti. Mandalı şunları söyledi: “Bu etkinliklerin hepsi sosyal sorumluluk projesidir. Kapaklı Belediyesi olarak sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu yüzden yaz spor okulları geleneksel hale getirerek bu tip faaliyetlerin çocukların zihinsel ve fiziksel gelişime katkı sağlaması için devam edeceğiz”
Editör: TE Bilisim