Çerkezköy Bakış - Kapaklı Yıldızkent Orta Okulunda düzenlenen karne törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ile kurum amirleri katıldı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Öğrencilere kutlayan ve onlara nasihatlerde bulunan Kaymakam Yüzer, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. İleride bizim oturduğumuz makamlarda sizler olacaksınız. Yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendireceğinizden eminim.”dedi.  

“İYİ BİR GELECEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ''

Başkan Mandalı karne töreninde yaptığı konuşmasında "Geleceğin büyükleri olarak sizler hedefleriniz doğrultusunda geleceğinizi şekillendirirken, bizler de sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Kiminiz öğretmen, kiminiz doktor, kiminiz mühendis, belki de kiminiz bir belediye başkanı, bir vali olacaksınız. Yarın bu koltuklarda sizler oturacak, ülkenin kaderini sizler tayin edeceksiniz. Sizler ne kadar iyi yetişir, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz bizler inanıyoruz ki, şehrimiz de, ülkemiz de o kadar gelişecek, o kadar iyi yere gelecektir" dedi.
Konuşmaların ardından törende, okuldaki öğrencilere karneleri protokol üyeleri ve öğretmenleri tarafından verildi. İlçe genelinde ise bin 394 anaokulu, 7 bin 382 ilkokul, 7 bin 500 ortaokul ve 2 bin 459 da öğrencisi karnesini aldı. Toplam 18 bin 735 öğrenci ile 858 öğretmen, birinci dönemi tamamlayarak 6 Şubat tarihine kadar tatile çıktı.
Editör: TE Bilisim