Kapaklı’da Tokat Derince Almuslular Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruldu. Açılışı önceki gün yapılan derneğin ilk olağan kongresinde İhsan Gül başkan seçildi.

Çerkezköy Bakış -
Kapaklı’da Tokat Derince Almuslular Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açıldı.
GÖREV DAĞILIMINA GİDİLDİ
İhsan Gül başkanlığında tek listeyle gerçekleştirilen kongrede İrfan Koç başkan yardımcılığına, Müjdat Saki, Yılmaz Koç Ercan Ehsan ise yönetim kurulu asıl üyeliklerine seçildiler. 82 üyesi bulunan dernek faaliyetlerini Vatan Caddesi üzerinde bulunan binasında yürütüyor. Yaklaşık 40 hane Almuslu’nun ikamet ettiği Kapaklı’da dernek kurulması yönünde bir ihtiyacın doğduğu kaydeden Dernek Başkanı İhsan Gül, “Kapaklı’da yaklaşık 40 hane Almuslu vatandaşımız ikamet etmektedir. Bu da takriben 150 kişi etmektedir. Kendi derneğimizin kurulması konusunda oluşan talepler doğrultusunda bir çalışma başlattık ve derneğin kurulmasını gerçekleştirdik.” dedi.



EN ŞEFFAF DERNEK
Yapılan değerlendirmeler sonucunda Almuslular derneğinin en şeffaf ve prosedürleri yerine getiren dernek olarak belirlendiğini söyleyen Başkan Gül, “Biz bu konuda hiç kimsenin kafasında soru işareti kalmaması yönünde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bir üyemizin yardım ya da aidatını dernek hesabına yatırması halinde bu miktar bütün detayları ile diğer üyeler tarafından görülmektedir. Derneğin kurulması bizim ihtiyaç ve beklentilerimizin karşılanamaması bakımından zaruret haline gelmişti. Almuslu kardeşlerimizin kendi derneğimizin kurulması konusundaki haklı taleplerini değerlendirerek derneğimizi kurduk. Hayırlı olması dileklerimizle çalışmalarımıza başladık.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim