Çerkezköy Bakış - TEOG sınavı ve hafta sonu tatili sebebiyle ertelenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı Kapaklı Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Pazartesi günü düzenlenen program saat 14.00’da başladı. Kapaklı Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Abdulrezzak Sancak Konferans Salonu’nda yapılan kutlama programına Tekirdağ Vali Yardımcısı Kapaklı Kaymakam Vekili Ahmet Büyükçelik, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant,İlçe Jandarma Komutanı Tekin Oruç, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Saadet Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Hasan Karakoç, AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, çok sayıda öğretmen ve öğrenciler katıldı.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Belma Günaydı’nın  yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. “Öğretmen” konulu şiir ve anı yarışmasında ilçede 1.olan öğretmen Nermin Sayın’ın eserini okumasının ardından program resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdimi ile devam etti. İlkokullar arası resim yarışmasında Mehmet Elfide Erdegül İlkokulundan Melisa Aydın 1., İrfan Mandalı İlkokulundan İrem Nur Uzun 2., Kapaklı Gazi İlkokulundan Hafza Betül Arslan 3. Oldu. Ortaokullar arası şiir yarışmasında ise Kapaklı Belediyesi Ortaokulundan Burak Özdamar 1., Yanıkağıl Ortaokulundan Emin Erim Geyin 2. Oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant tarafından takdim edildi. Öğretmenler arasında düzenlenen anı, masa tenisi ve voleybol turnuvalarında derece giren öğretmenlere ödülleri verildi. Turnuvada 3.olan öğretmenlere İlçe Jandarma Komutanı Tekin Oruç tarafından, 2. olan öğretmenlere Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından, 1. olan öğretmenlere ise ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından ödülleri takdim edildi.  Emekli öğretmenler İsmail Alver, Ahmet Öner ve Lale Büyüksezer’e hizmet şeref belgeleri Tekirdağ Vali Yardımcısı Kapaklı Kaymakam Vekili Ahmet Büyükçelik tarafından verildi.



SKEÇLER SAHNELENDİ

Program “Öğretmenler Günü” kısa filminin gösterilmesinin ardından “Öğrencilerin Gözünde Öğretmenlik” skeçleri ile devam etti. Öğrenciler ile öğretmenlerin beraber hazırlayıp oynadığı skeçler sahnelendi. Birbirinden eğlenceli skeçlerin sahnelendiği gösteri izleyicilerden bol alkış aldı.

TÜRKÜLERLE SON BULDU

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı “Bir Sevdadır Öğretmen Olmak” adlı oratoryo ve ardından koronun seslendirdiği türküler ile son buldu.

Editör: TE Bilisim