Çerkezköy Bakış - Süper Amatör Lig’in iddialı ekiplerinden Kapaklıspor ilk hafta karşılaşmasında Ergene Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Kapaklıspor sahadan 6-1 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

KAPAKLISPOR DEPLASMANA ÇIKTI

Ergene Sahası’nda pazar günü oynanan karşılaşma saat 13.30’da başladı. Yeni bir oluşumla sezona hazırlanan Kapaklıspor, maça da hızlı başladı. Karşılaşmanın henüz 5.dakikasında Yiğit ile pozisyona giren Kapaklıspor golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Gol sonrasında Kapaklıspor ikinci gol mücadelesi verirken Ergene Belediyespor ise beraberlik mücadelesi verdi. Maçın ilk dakikaları Kapaklıspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

KAPAKLISPOR İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

Önde olmanın avantajını değerlendiren Kapaklıspor, ikinci gol için ataklar geliştirse de son vuruşlarda istediğini elde edemedi. İlk devrenin son bölümlerine doğru baskısını artıran Kapaklıspor 38.dakikasında Hüseyin ile sonuca giderek aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Ev sahibi ekip Ergene Belediyespor ilk devre sona ermeden en azından aradaki skor farkını bire indirmek için mücadele verdi. İlk devrenin son bölümlerinde aradığı golü bulan Ergene Belediyespor skoru 2-1’e getirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı.

ERGENE KARŞILIK VEREMEDİ

İlk devreyi önde tamamlayan Kapaklıspor ikinci devreye moralli başladı. İkinci devrenin ilk dakikalarında Çağatay ile sonuca giden Kapaklıspor farkı yeniden ikiye çıktı. Bu golün ardından oyun kontrolünü tamamen Kapaklıspor’un eline geçti. Ergene Belediyespor hızlı hucümlarla gol arasa da istediğini elde edemedi. Karşılaşmada son bölümlere Kapaklıspor’un 3-1’lik üstünlüğüyle girildi.

FARK AÇILDI

Maçın 74.dakikasında Kapaklıspor, Serdar ile sonuca giderek aradaki skor farkını üçe çıkardı. Bu golle birlikte iyice rahatlayan Kapaklıspor oyunu istediği gibi yönlendirdi. Ergene Belediyespor farkın daha da artmaması için mücadele verirken Kapaklıspor ise fark mücadelesi verdi. 82.dakikada Serdar bir kez daha sahne alarak farkı dörde çıkardı. (5-1)

SERDAR HAT-TRİCK YAPTI

Müsabakanın son bölümleri de Kapaklıspor’un üstünlüğüyle sona erdi. Günün etkili isimlerinden Serdar 87.dakikada kendisinin üçüncü takımının altıncı golüne imza attı. Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca Kapaklıspor sahadan 6-1 üstünlükle ayrılan taraf oldu.

HAFTANIN SONUÇLARI

Kapaklı Sitespor 0 Muratlı Belediyespor 1
Büyük Çınarlıspor 0 Hayrabolu Belediyespor 0
Ergene Belediyespor 1 Kapaklıspor 6
Şarköyspor 0-1461 Karadenizspor 3
Saray Belediyespor 1 Marmara Ereğlisi Belediyespor 2
Aşağı Sevindiklispor 1-1911 Çerkezköyspor 1
Çorlu Kültürspor 3 Çorlu Gençlerbirliğispor 0

PUAN DURUMU

1.Kapaklıspor 3
2.1461 Karadenizspor 3
3.Çorlu Kültürspor 3
4.M.Ereğli Belediyespor 3
5.Muratlı Belediyespor 3
6.Aşağı Sevindiklispor 1
7.1911 Çerkezköyspor 1
8.Hayrabolu Belediyespor 1
9.Büyük Çınarlıspor 1
10.Saray Belediyespor 0
11.Kapaklı Sitespor 0
12.Çorlu Gençlerbirliğispor 0
13.Şarköyspor 0
14.Ergene Belediyespor 0
Editör: TE Bilisim