Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş hedeflerinin sezonu ilk 3’te bitirmek olduğunu söyleyerek “Kimse ile kavga etmeyen, rakibine sahada ve dışarıda saygı gösteren bir takım oluşturduk. Hedefimiz ligi ilk 3 içinde bitirip geleceğin kadrosunu hazırlamak” dedi.

Çerkezköy Bakış - 
Kapaklıspor Kulübü Başkanı Kulübü ve lig hakkında açıklamalarda bulundu.
“HER TARAF KAVGA OLMUŞ”
Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş yaptığı açıklamada Lig’de alışagelmiş kavgaların, sorunların giderilmesi için bir şeylerin yapılması gerektiği savundu. Başkan Yavaş, “Her yer sorun, her taraf kavga olmuş. Nereye gidiyoruz bu şekilde. Bütün kulüpler toplanır ortak bir basın açıklaması mı yapılır ya da başka bir şey mi yapılır bilmiyorum, ama bu sorunu çözmeliyiz.” dedi.



“YATIRIM YAPTIK TUTTU”
Başkan Yavaş kulüp için yatırım yaptıklarını ve bu yatırımında tuttuğunu ifade ederek, “Kimse ile kavga etmeyen, rakibine sahada ve dışarıda saygı gösteren bir takım oluşturduk. Hedefimiz ligi ilk 3 içinde bitirip geleceğin kadrosunu hazırlamak.” İfadelerini kullandı.
“ALT YAPIDAN OYUNCU ÇIKTI”
Alt yapıya verdikleri önemi de belirten Başkan Adem Yavaş şöyle devam etti: “Ercan, hem oyuncu kaptan hem antrenörümüz. Takımımızın başında da Faruk hocamız var, biz Faruk hocayla ömür boyu sözleşme yapmadık. Seneye Faruk hoca yalnız olmayacak yanında Ercan hoca da olacak. Kurduğumuz alt yapının meyvelerini şimdiden yemeye başladık. 3 oyuncumuzu alt yapıdan takıma aldık.”
 “BASIN HER ZAMAN VATANDAŞI SESİ OLMUŞTUR”
Kulüp Başkanı Adem Yavaş’ın ardından açıklamalarda Kulüp Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz değerlendirmelerde bulundu. Basın mensuplarına teşekkür eden Dilsiz  “Basın vatandaşın sesidir. Sizlerden ilk önce haberleri alıyoruz. Bugün de burada Kapaklıspor’u takip ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.” dedi.
“MÜTEVAZİ KADRO OLUŞTURDUK”
Kulüp Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz takım hakkında sorulan sorulara da yanıt verdi. Dilsiz, “Mütevazi bir kadro oluşturduk. Hocamızın da tecrübesi ile inandığımız bu yola çıktık. Sezon başında bazı söylemler oldu ve hiç birine kulak asmadık, sahada cevap veririz dedik. Nitekim de ilk haftalar dışında takımı toparladık ve cevaplarımızı da vermeye başladık.” şeklinde konuştu.
“TAKIM GRAFİĞİ YÜKSELİYOR”
Takımın grafiğinin yükseldiğini ve her geçen gün daha iyiye gittiklerini de kaydeden Dilsiz, “Takımımız ilk haftalarda mağlubiyetler aldı fakat aldığımız iki üst üste galibiyet ile takım yükselişe geçti. Kapaklıspor’u hak ettiği yerlere getirmek için elimizden geleni ardımıza koymadan gece gündüz çalışacağız.” dedi.



 “YENİ EKİBİZ”
Basın mensuplarının Lig başında aldıkları talihsiz mağlubiyetleri neye bağlıyorsunuz sorusunu da cevaplandıran Seçkin Dilsiz, “Önceden de söylediğimiz gibi yeni bir ekip kurduk. Ligin başında çok iyi top oynadık, mağlup geldiğimiz maçlarda dahi iyi oyun oynadık. Bunları atlattık takımda şimdi yeni arkadaşlıklar, yeni bir düzen var.” dedi.
FARUK KUZU’DA CEVAP VERDİ
Kulüp Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz’e yöneltilen sorunun teknik cevabını veren Kapaklıspor Teknik Direktörü Faruk Kuzu, “Lige başlamadan önce U-19’dan 7 oyuncuyu takıma kattık. Bunlar bireysel olarak kaliteli oyuncular fakat Süper Amatör Lig tecrübesi yok. Eksik yönleri vardı fakat ilk 2-3 maç sonra bunu üzerlerinden attılar. Şimdi daha iyi durumdalar ilk maçları kaybetmemizin en büyük etkeni bunlardı.” şeklinde konuştu.
“24 YILDIR BU İŞİ YAPIYORUM İLK KEZ GÖRDÜM”
Tecrübeli teknik hoca Faruk Kuzu, 24 yıldır hocalık yaptığını ve başına ilk kez gelen olayın Kapaklıspor’da gördüğünü de söyleyerek, “Üst Liglerde de bu işi yaptım. İlk kez kaybeden bir takımı taraftarının tribüne çağırıp alkışladığını gördüm. Takımın iyi yolda olduğunu gördük. Takım iyi yere gelecek buna eminim. Zaten üst üste galibiyetlerde aldık.” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim