Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul kampında Kapaklı’ya yapılacak 40 derslikli ilkokulun temeli düzenlenen törenle atandı. Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, eğitime katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek “Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları için 11 ilçemize 11 okul yapacağız dedik. Bugün de Kapaklı için verdiğimiz sözü yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Çerkezköy Bakış -
11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında Kapaklı’ya yapılacak 40 derslikli ilkokulun temel atma töreni yoğun katılımla yapıldı.

TÖREN DÜZENLENDİ


Vatan Caddesi No:102 adresinde dün saat 16.00’da düzenlenen temel atma törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Adayları İlhami Özcan Aygun ile Arzu Mandalı Sucu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ile birim müdürleri, Kapaklı Belediye personeli, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile davetliler katıldı.

ALBAYRAK: “MUTLULUK DUYUYORUZ”


Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,
Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek “Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları için 11 ilçemize 11 okul yapacağız dedik. Bugün de Kapaklı için verdiğimiz sözü yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.



DEVAM EDECEK


Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında ilk temel atma törenini Süleymanpaşa’da yaptıklarını hatırlatarak, Kapaklı’nın ardından diğer ilçelerde temel atma töreni düzenleyeceklerini söyledi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”


Eğitim alanında ellerinden geleni yaptıklarını belirten Albayrak “İlçelerimizde yapılacak tesislerin tamamının yerleri belirlenmiştir. İlçelerimize yapılacak okulları belirlerken, ilçelerin ihtiyaçlarını dikkate aldık ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün taleplerini değerlendirdik. Kapaklı İlçemizde bugün temelini atacağımız okulumuz da 40 derslikli olacak. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, bu okul ile birlikte Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin ışığında bilimin ve aydınlık düşüncenin yılmaz bekçileri olarak yetişeceklerdir.

“HAYIRLI OLSUN”


Okulun Kapaklı’ya kazandırılmasında katkı sağlayan tüm Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Kapaklı ile devam ettiğimiz okul ve tesislerimizin şimdiden tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MANDALI TEŞEKKÜR ETTİ


Törende konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da eğitime katkıları için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Mandalı, Kapaklı Belediyesi olarak ellerinden geldiği oranda eğitime katkı sunduklarını belirterek katkılarının bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Konuşmaların sonrasında 40 derslikli ilkokulu temeli dualar eşliğinde atıldı.
Editör: TE Bilisim