Çerkezköy Bakış - İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından Çerkezköy Erzurumlular Derneği binasında iftar programı düzenlendi. İftar programına, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetimi, Çerkezköy Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Dilek Köksal, STK temsilcileri, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

İftar programında hep birlikte oruçların açılıp yemeklerin yenilmesinin ardından kısa konuşma yapan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Bu akşam kurmuş olduğumuz bu iyilik sofrasında bizlere kıymet verip, davetimizi kırmayıp bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize canı gönülden çok teşekkür ediyorum. İyilik sofralarında buluşmak Allah’ın izniyle bundan sonra devamıyla birlikte hep beraber olsun. Rabbim inşallah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin ve yaklaşan Ramazan Bayramı’na burada bulunan davetlilerimizi ve bütün Müslüman alemini kavuştursun. Birlik ve beraberlikte buluşacağımızı biliyordum. Bizleri, İYİ Parti’ye gönül vermiş insanları yalnız bırakmayacağınızı biliyordum. Bu akşam gelip bizlere destek oldunuz. Allah razı olsun sizlerden. ” dedi.
Erseçkin’in ardından konuşan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya da, “Bu güzel soframıza şeref verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan Ayının son günlerine geldik. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayının son günlerinde ayrışmadan, birlik beraberlik gösterdiğimiz bu mübarek sofralarda buluştuk. Rabbim inşallah bizleri bayram sofralarında ayrışmadan, birlik be beraberlik içinde güzel coğrafyamızda ötekileştirilmeden inşallah buluşmayı nasip eder” ifadelerini kullandı.

“İYİ PARTİ’YE OY İSTİYORUM”

Programda son konuşmayı yapan İYİ Parti TBMM Katip Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan da, tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “İyilik sofrasında bir araya gelmek nasip oldu. Ramazan ayında siyaset yapılmaz ama siyasetçi mikrofonu eline alınca siyaset yapar. Ben sizi fazla sıkmadan birkaç şey söylemek istiyorum. İktidar partisinden kurtulmamız için bu ortamdaki herkesten İYİ Parti’ye oy istiyorum. İktidar olalım da bir rahatlayalım. Bakın emeklilerimiz perişan, çalışanlarımız perişan. Asgari ücrete ciddi zam yaptık diyorlar, ertesi sabah zammı geri alıyorlar. Hepimiz zamlarla uyanıyoruz. İYİ Parti’ye gönül vermiş herkesi, tüm hemşerilerimden oy istiyorum. Ramazan ayının son günlerine geldik, önümüzdeki hafta kutlayacağımız Ramazan Bayramımızın hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, iyi bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim