Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Doğanspor Kulübü Yöneticileri ile U-19 Takımı Antrenör ve sporcularına kahvaltı düzenledi. Kahvaltıda konuşan Serkan Karagöz, “Başarı için çok çalışmalısınız. Çok çalıştıkça en iyi başarıları yakalayacağınıza inanıyorum. Bizler bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Doğanspor’a kahvaltı verdi.

KAHVALTI DÜZENLEDİ

Big Yellow Taxi Benzin Cafe’de cumartesi saat 11.00’da düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sabri Asbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Doğanspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı ile U-19 Futbol Takımı oyuncuları katıldı. 

ASBAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sabri Asbaş, ev sahipliği için Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’e teşekkür etti. Bu tür desteklerin kendileri için önemine değinen Sabri Asbaş, bundan sonraki dönemlerde de Serkan Karagöz’ün takıma destek sağlayacağına inandığını ifade etti.

KARAGÖZ BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Doğanspor camiası ve sporcularıyla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kahvaltı programına katılanlara teşekkür etti. Çerkezköy Doğanspor’un liglerdeki mücadelelerini ilgiyle takip ettiklerini kaydeden Karagöz, Çerkezköy Doğansporlu futbolculara başarılar diledi.

“BAŞARI İÇİN ÇOK ÇALIŞMALISINIZ”


Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ şeklindeki sözünü paylaşarak konuşmasını sürdüren Karagöz “Başarı için çok çalışmalısınız. Çok çalıştıkça en iyi başarıları yakalayacağınıza inanıyorum. Bizler bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim