Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın beraberindeki heyetle Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Oda Başkanı Mustafa As’tan sorunları dinleyen Sami Kayın “Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak üzerimize düşeni yerine getireceğiz” dedi.

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

MAKAMINDA ZİYARET ETTİ


Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın dün saat 13.00’da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve aynı zamanda Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Çorlu Bakkallar Odası Başkanı Yusuf Gümüş ile Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

AS: SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ


Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, ziyareti nedeniyle Sami Kayın ile beraberindeki heyete teşekkür etti. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası eski Başkanı Yaşar Kuş’un ardından göreve geldiklerini hatırlatan Mustafa As “Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlikte sorunların üstesinden geleceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde sorunları çözeceğimize inanıyorum” dedi.   

“KURTARICI ARAÇ İHTİYACIMIZ VAR”


Mustafa As, Çerkezköy ve Kapaklı bölgesinde 1000’i aşkın üyelerinin bulunduğunu söyleyerek, şoförler esnafı olarak ihtiyaçlarını sıraladı. Şoför esnafı olarak ihtiyaçlarının ilk sırasında ‘kurtarıcı araç’ olduğunu söyleyen As “1000’i aşkın üyemize kurtarıcı araçla hizmet sunmak istiyoruz. Mevcut kullanılan cenaze aracı esnafın işine yaramıyor. Maddi bazı sıkıntılarımız bulunuyor. Bu sıkıntılarımız için sizlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.

“KENDİMİZE AİT BİNAMIZ OLMALI”


Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na Hizmet Binası kazandırma adına bir süre önce başlatılan çalışmalara da değinen Mustafa As “Yaşar Kuş, yer tahsisi ile ilgili Çerkezköy Belediyesi ile görüşmelerde bulunmuştu. Şoför esnafı olarak kendimize ait bir yerimizin olmasını istiyoruz. Bu şekilde şoför esnafımıza hizmet sunmak istiyoruz” dedi.

“ÖDEMELERİMİZ İÇİN TEKİRDAĞ’A GİTMEYELİM”


Mustafa As, şoför esnafının UKOME ile ilgili çalışmaları yürütürken ödemelerde Tekirdağ’a gitmek zorunda kaldığını anlatarak “Çerkezköy ve Kapaklı’daki şoför esnafımız bundan dolayı büyük mağduriyet yaşıyor. Bazen günde iki kez Tekirdağ’a gitmek zorunda kalıyorlar. Şoför esnafımız arasında servis taşımacılığını yapan esnafımızı göz önüne aldığımızda bir de ortaya vakit sorunu çıkıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin TESKİ ödeme noktalarında bizlerin sıkıntısı çözülebilir. En azından ödeme işlemleri için Tekirdağ’a gitmek zorunda kalmayız” ifadelerine yer verdi.  

KAYIN: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ


Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, sorunları çözme adına ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek “Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Her bir esnafımızın sorunu bizlerin sorunudur.” dedi.
Editör: TE Bilisim