Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, ilçede bulunan ilk ve orta dereceli okulları ziyaret etmeye devam ediyor. Kaymakam Duru bu kapsamda Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında öğretmenlerle bir araya gelerek öğretmenlerin istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam Duru, çözüm bulmaya çalışacaklarını kaydetti.

“ÖĞRETMENLERİMİZİN ÇOK DEĞERLİ ÖNERİLERİNİ DİNLEYECEĞİZ”

Her fırsatta öğretmenlerle bir araya geldiklerini ifade eden Kaymakam Duru, “Veliköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde görev yapan öğretmenlerimizle buluşarak onlarla göz göze gönül gönülle tanışma ve kaynaşma programımız gerçekleştirdik. Bundan sonra da sırası ile ilçemizdeki ilk ve orta dereceli bütün okullarımızı ziyaret etmeye devam ederek hem eğitim gören yavrularımızla hem de eğitim veren baş tacı öğretmenlerimizle tanışma ve kaynaşma programlarımızı gerçekleştireceğiz inşallah. Ziyaretlerimizde öğretmenlerimizin istek ve taleplerini dinleyerek çözümler bulmaya çalışacağız. Yine bu programlarımızla ilçemizi eğitiminin çıtasını daha da yükseltmek için öğretmenlerimizle beyin fırtınası yaparak Onlarla ortak noktalarda buluşup iyi bir ekip ruhu oluşturmaya çalışacağız. Bizler 9 ilçe tecrübelerimizi öğretmenlerimizle paylaşacağız. Öğretmenlerimizin de çok değerli önerilerini dinleyeceğiz. Hep beraber her şey yavrularımız için diyeceğiz” dedi.

“SÖYLEŞİLER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Öğrencilerle de bir araya geleceklerini ifade eden Kaymakam Duru, “Yavrularımıza da bir amcaları, babaları ve abileri olarak çalışmanın ve azmin neleri başarabileceğini anlatıp ufuklarına ışık olacak söyleşiler gerçekleştireceğiz. Onlara sorumluluk sahibi donanımlı, araştırmacı, ahlaklı ve çalışkan iyi bir insan olmanın yollarını anlatmaya çalışacağız. Yine yavrularımızdan günlük en az 30-40 sayfa kitap okumaları hususunda söz almaya çalışacağız. Sanat ve sporla ilgili de birer hobi edinmeleri tavsiyesinde bulunacağız.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim