Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru başkanlığında Türk kültüründe de önemli bir yere sahip Nevruz Bayramı etkinlikleri hakkında toplantı yapıldı. Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman ve öğretmenler katıldı.

Görüş alışverişinde bulunulan toplantıda ilçede yapılacak olan Nevruz Bayramı etkinlikleri ile ilgili karar alındı. Alınan kararlar doğrultusunda kutlama programının 21 Mart Pazartesi günü saat 14:00’da Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksi’nde yapılacağı belirlendi.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUZ”

Yapılacak olan etkinliklere tüm vatandaşları davet eden Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “Nevruz Bayramı 85 milyonun bayramı. Çerkezköy sanayi kenti olması dolayısıyla 81 vilayetten vatandaşın bir arada yaşadığı bir ilçe. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız ilçemizde Nevruz Bayramı’nı da coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Baharın habercisi, kardeşlik ve barışın simgesi Nevruz Bayramı’na tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim