Çerkezköy Bakış- Her fırsatta şehit ailelerini ziyaret eden ve ihtiyaçlarını soran Kaymakam Murat Duru, Çerkezköy’de yaşayan Şehit J. Er İlhan Doyran, Şehit J. Uzm. Çvş. Dinçer Ersoy, Şehit Ulş Er Ilgar Özkan’ın ailelerini ziyaret etti.
Şehitliğin en yüce makamlardan biri olduğunu, şehit ailelerinin kıymetli ve özel insanlar olduğunu kaydeden Kaymakam Duru, görev süreci içerisinde şehit aileleri ile mesai meftunu gözetmeksizin her zaman yanında olacaklarını ifade etti.


Kaymakam Duru, “Kutsal Emanetlerimizi her fırsatta ziyaret ediyoruz. 23 yıllık mesleki hayatımızın bugüne kadarki sürecinde devletimizin ve milletimizin istiklali ve istikbali için toprağa düşmüş şehitlerimizin kutsal emanetleri şehit yakınlarımızı sık sık ziyaret ederek mübarek ellerini öperiz. Bu güzel ve anlamlı geleneğimizi Çerkezköy’ümüzde de aralıksız devam ettirerek bütün şehit yakınlarımızı sırasıyla ziyaret ediyorum. Ziyaretlerimizde şehitlerimizin anneleri ve babaları ile sıcak, samimi ve içten sohbetle birlikte onların acılarını elimizden ve dilimizden geldiği kadarıyla hafifletmeye çalışıyoruz. Ayrıca yürekten ve gönülden gelen sevgi ile şehitlerimizin annelerine, babalarına bizleri manevi evlatları, geride bıraktıkları eşleri ve yavrularına da yine bizleri kardeşleri ve abileri olarak görmelerini ifade ediyoruz. Bugünkü ziyaretimize mahiyetimizde Kaymakam adaylığı stajını yapan İsa Bertan kardeşim de eşlik etti. İsa kardeşime şehitlerimizin kutsal emanetleri olan şehit yakınlarımızı ziyaret usullerimizi bu vesileyle en ince ayrıntısına kadar anlatarak O’nun tecrübe kazanmasını sağladık. Hak Teala her daim bizleri şehitlerimize layık olan vatan evlatlarından eylesin inşallah.” dedi.
Şehit aileleri de Kaymakam Murat Duru’ya ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim