Çerkezköy Bakış- Geçtiğimiz ocak ayında yapılan Çerkezköy Esnaf Ve Sanatkarlar Odası genel Kurulu’nda başkan seçilen Erkan Zümbül’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.


Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Zümbül’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Duru’yu Zümbül ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zümbül, teşekkürlerini iletti.


Ziyaretle ilgili açıklama yapan Duru, “Yakın bir geçmişte Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Erkan Zümbül ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyaret yaparak yeni görevlerinde üstün başarı dileklerinde bulunduk. Ziyarette Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile samimi içten sohbetle birlikte esnaflarımızın ve Çerkezköy’ümüzün sorunları ve çözüm yolları ile ilgili verimli ve faydalı görüş alışverişinde bulunduk. Esnaflarımız ve Çerkezköy’ümüz için esnaf odası başkanımız Erkan Zümbül ve yönetim kurulu üyeleri ile eş güdüm ve işbirliği içerisinde çalışacağımızı, her zaman Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz esnafımızın yanında esnafımız da Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin yanımda olacağını sevgiyle ve saygıyla ortaya koyduk. Oda Başkanımız Erkan Zümbül’e ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim