Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş. ile Bony Tekstil İşletmeleri San. ve Tic. A.Ş. fabrikalarını ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy’ün, geniş ulaşım olanaklarına sahip olması nedeni ile bölgenin önemli bir sanayi merkezi haline geldiğini ifade etti.

ÜRETİM HAKKINDA BİLGİ ALDI

İlk olarak Beks Çorap ve İç Giyim Fabrikası’nı ziyaret eden Kubilay, Beks Çorap ve İç Giyim Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bekmezci’den fabrika ve üretime ilişkin bilgiler aldı. Fabrikada incelemelerde bulunan Kubilay, daha sonra ise Bony Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti.

SANAYİ MERKEZİ HALİNE GELDİ

Kaymakam Kubilay’ı Bony Tekstil İşletmeleri San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya karşıladı. Gülkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Kubilay, Çerkezköy’ün, geniş ulaşım olanaklarına sahip olması nedeni ile bölgenin önemli bir sanayi merkezi haline geldiğini ifade etti.

“ZİYARETLERİME DEVAM EDECEĞİM”

Ülkemizde önde gelen sanayi kuruluşlarından çoğunun bölgemizde faaliyet gösterdiğini ifade eden Kubilay, yüzlerce fabrikaya ev sahipliği yapan Çerkezköy’deki sanayi kuruluşlarını daha yakından tanımak, üretim ve istihdam faaliyetlerini bizzat incelemek, sorun ve sıkıntılarını dinlemek ve çözüm yolları aramak için ziyaretlerine devam edeceğini söyledi.
Editör: TE Bilisim