Çerkezköy Bakış - İlçenin değişik bölgelerinde çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi ekipleri, Kazak Gölü Mesire alanında da çim biçme, sulama, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını yürütüyor.

OYUN GRUPLARININ MONTAJI YAPILACAK

Bu çalışmaların yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çocukların vakit geçirmek amacıyla geldiği Cumhuriyet Mahallesi Dilber Sokak’taki parkta çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarını düzenli olarak sürdürdüğünü kaydeden Kapaklı Belediyesi yetkilileri “Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçemiz genelinde yeni çocuk parkları açmaya devam ediyor. Atatürk Mahallesi Hilal Sokak’ta zemin hazırlıklarına başlayan ekiplerimiz çalışmaların tamamlanmasının ardından parkımızda çocuk oyun gruplarının montajı ve çevre düzenleme çalışmalarına başlayacak” dedi.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANINCA TRAFİĞE AÇILACAK

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de farklı mahallelerde yolların bakım, onarım ve kaldırım çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden yetkililer “Hedefimiz İlçemizin her mahallesinde yollarımızı kusursuz hale getirmek bunun için de plan ve program dahilinde hava şartlarının elverdiği ölçüde çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek. Karagöz gölü mevkinde kutu menfez yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekiplerimiz yan yol yapım çalışmalarına başladı. Öncelikle stabilize malzeme serilen alan akabinde asfalt yol yapım çalışmaları ile tamamlanarak trafiğe açılacak” dedi.
Editör: TE Bilisim