Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de silahlara merakı olduğu öğrenilen ve havalı tüfeğini keskin nişancıların kullandığı tüfeğe benzeten S.Y., ‘sniper’ gibi önüne gelen ateş açtı. İki öğrenciyi yaralayan S.Y. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kızılpınar Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde okula giden 2 öğrencinin tüfek saçmasıyla yaralanmasıyla ilgili Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Ekipler, bölgeyi didik didik taradı ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. 
Yapılan araştırma sonrası ekipler daha önce de “silahla adam yaralama” suçundan 7 ayrı suç dosyası bulunan tır şoförü S.Y.’nin olayı gerçekleştirdiğini belirledi. S.Y., jandarmanın yaptığı operasyonla evinde gözaltına alındı.

TÜFEĞİ ŞAŞIRTTI

Silahlara merakı olduğu öğrenilen ve sosyal medya hesabından da keskin nişancı tüfeği paylaşımlarında bulunan S.Y.’nin havalı tüfeğine oksijen tüpü bağladığı, keskin nişancı dürbünü taktığı görüldü.  
 


DAHA ÖNCEDE YAPMIŞ

Kızılpınar’da, geçtiğim Aralık ayında da buna benzer bir olay yaşanmış, Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesinde eğitim gören 18 yaşındaki Elanur T. ile 15 yaşındaki Feyzanur A. okul yolunda  isabet eden saçmalar nedeniyle yaralanmıştı. Bu olayı gerçekleştiren kişinin de S.Y. olduğu tespit edildi.

TUTUKLANDI
Jandarmadaki ifadesinin ardından Çerkezköy Adliyesine sevk edilen S.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilisim