Çerkezköy Bakış-Çerkezköy Belediye tarafından Kızılpınar’da yeni park yapım çalışmalarını startı verildi.


ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Kızılpınar’da geçtiğimiz dönem Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Çerkezköy Belediyesi iş birliği ile altyapı, yol ve kaldırım yapım çalışmalarının gerçekleştirildiğini anımsatan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar Mahallemizde geçtiğimiz dönem TESKİ tarafından toplam 3 bin 860 metrelik kolektör hattı döşendi. Ayrıca 3 bin 200 metrelik yağmur suyu hattı ve 78 kilometrelik kanalizasyon hattı yapıldı. Akabinde altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yol ve kaldırım yapım çalışmalarımızı tamamladık. Ayrıca bölgede park ve yeşil alan yapım çalışmalarımızı da sürdürdük” dedi.

“14 BİN METREKARELİK YENİ YAŞAM ALANINI VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE AÇTIK”

Altyapısı, yol ve kaldırım çalışmaları tamamlanan Kızılpınar’da yeni dönemde park ve yeşil alan yapım çalışmalarına daha da ağırlık verildiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bir yandan ihtiyaç duyulan noktalarda yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmalarımızı sürdürürken, bir yandan da bölgeye yeni yaşam alanları kazandırdık. Kızılpınar Gültepe Mahallesi Aydın Sokak’ta Yaşar Kemal Parkı’nı, Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi 51. Sokak’ta Şehit Ilgar Özkan Parkı’nı ve Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak’ta Fatih Sultan Mehmet Parkı’nı olmak üzere toplamda 14 bin metrekarelik yeni park ve yeşil alanı vatandaşlarımızın hizmetine açtık” ifadelerini kullandı.

“29 BİN METREKARELİK YAŞAM ALANINI DAHA KENTİMİZE KAZANDIRACAĞIZ”

Başkan Akay açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Kızılpınar’da 3 mahallemize yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte 2’si Kızılpınar Gültepe Mahallemizde, 2’si Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde ve 7’si de Kızılpınar Atatürk Mahallesi’nde olmak üzere toplam 11 farklı noktada içerisinde basketbol sahası, futbol sahası, çocuk oyun grupları, dinlenme yerleri, yürüyüş yolları ve fitness alanlarını barındıracak yaklaşık 29 bin metrekarelik yaşam alanını kentimize kazandıracağız.” 

Editör: TE Bilisim