Kızılpınar Mahallesi Eski Kurban Pazarı mevkiinde ahır olarak kullanılan binada erkek cesedi bulundu. Cesedin, çobanlık yapan evli ve 5 çocuk babası Rıdvan Ö.’ye ait olduğu belirlendi. Cesedin yanında kolonya ve ispirto şişeleri bulurken Rıdvan Ö.nün cansız bedeni yapına ön otopsinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Çerkezköy Bakış -Olay Kızılpınar Mahallesi Eski Kurban Pazarı mevkiinde ahır olarak kullanılan binada meydana geldi.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ


Edinilen bilgiye bina sahibi Dinçer Dal, çobanlık yapan Rıdvan Ö’den haber alamaması üzerine binaya geldi. Binada Rıdvan Ö.’yü yerde yatar halde bulun Dinçer Dal, durumu emniyet ekiplerine haber verdi. Olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Rıdvan Ö.’nün yaşamını yitirdiği belirlendi.

ADLİ TIP KURUMA’NA GÖNDERİLDİ


Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemenin ardından Rıdvan Ö.’nün cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da olay yerine gelerek olay hakkında bilgi aldı.

ÇOK SAYIDA İSPİRTO VE KOLONYA ŞİŞESİ BULUNDU


Evli ve 5 çocuk babası Rıdvan Ö.’nün uzun bir süredir ailesinden ayrı yaşadığı öğrenilirken, kaldığı binada da çok sayıda ispirto, kolonya ve alkol şişeleri bulundu.







Editör: TE Bilisim